Nicolae Robu: Ați fost înșelați, stimați timișoreni, de un grup de factură mafiotă.Lațcău, un om de un primitivism rar

Fostul primar Nicolae Robu a reacționat, printr-o replică adresată “viceprimarului Dublu Repetent Ruben Lațcău”, la înregistrarea unei convorbiri dintre Culiță Chiș, fost director în Primăria Timișoara și actualul viceprimar care a deveni publică.

“Am ascultat indignat înregistrarea apărută în Vocea Timișului, cutremurându-mă la ce a ajuns Primăria Timișoarei!”, își începe postarea pe Facebook, Nicolae Robu.

“Timp de 8 ani, în acel birou de Viceprimar în care e făcută înregistrarea, a muncit, cu mine ca Primar, un om de o eleganță exemplară, Dan Diaconu, înaintea lui, un altul la fel, Adrian Orza și aș putea merge mai departe în timp! Timișoara a fost condusă până acum de oameni cu școli serioase, bine crescuți pe deasupra, respectuoși cu subordonații, respectuoși cu cetățenii! Ei bine, a ajuns acum, în acel birou de Viceprimar, un om de un primitivism rar, nemaivăzut la cineva într-o funcție înaltă în orașul nostru! În plus, nul din punct de vedere profesional”, scrie Nicolae Robu.

Eu n-am încercat să dau afară PE NIMENI cât am fost Primar

“În înregistrare, acest individ rostește de câteva ori numele meu. Să nu fiu excesiv de lung, mă voi referi doar la afirmația că eu aș fi vrut în 2012 să-l dau afară pe dl Chiș, dar el mi-a promis că termină Pasajul Jiul în 3 luni și că, deși nu l-a terminat, nu l-am dat afară, pt că m-ar fi șantajat! Eu n-am încercat să dau afară PE NIMENI în cei 8.5 ani cât am fost Primar! Am lucrat în bună înțelegere cu toți angajații Primăriei, e drept, cu exigență foarte ridicată, ca de la un fanatic al muncii ce sunt -pt care mulți dintre ei știu că nu m-au votat!-, dar cu respect pt fiecare!”, precizează fostul primar.

Culiță Chiș a fost apreciat – specialist de înaltă clasă

“Dl Chiș, în particular, a avut aprecierea mea de la bun început, pt că îl cunoșteam de când era student și eu eram Prorector și i-am fost, aflându-i situația de familie, ca un tată, cum am fost pt toți studenții (de altfel, mi se și spunea, pe-atunci, Tata Robu, e un lucru de notorietate!). Deci, ESTE O MINCIUNĂ ORDINARĂ CĂ EU AȘ FI VRUT SĂ-L DAU AFARĂ! Dl Chiș este un specialist de înaltă clasă, conștiincios, dedicat, pasionat, iar copiii lui -copii excepționali!- au de ce să fie mândri cu un asemenea tată! Dragi copii, nu luați în seamă ce spune și face la adresa tatălui vostru această lichea ajunsă Viceprimar! Sunt încrezător că Instituțiile Statului Român și mai presus de noi toți Dumnezeu vor face dreptate!”, continuă Nicolae Robu.

Nu m-a șantajat, nu mă șantajează și nu mă va șantaja nimeni, niciodată!

“Domnule Dublu Repetent Ruben Lațcău, pe mine nu m-a șantajat, nu mă șantajează și nu mă va șantaja nimeni, niciodată! De aceea îmi permit să fiu vocal în fața oricui și de aceea sunt indezirabil pt “păpușari”! Ați ajuns în aceste înalte funcții, care vă depășesc total, dv și domnul dirijor de cor de amatori politolog și asistent social (!!!) Fritz -asta rezultă din înscrisurile sale că e!-, prin minciună intoxicatoare și manipulatoare, iar complexele de inferioritate profesională -căci nu știți nimic, de fapt, niciunul, decât să dați din gură, precum activiștii comuniști de pe vremuri- vă fac răi, primitiv de răi, inumani, în raport cu cei din jur! Exercitați funcțiile în care ați ajuns, întinându-le, comițând nenumărate abuzuri, inclusiv jafuri, directe sau indirecte!”, este de părere Nicolae Robu.

Exemplu recent de jaf

“Iată un exemplu recent de jaf: ca să aduceți înapoi artera Cluj – Arieș la ceea ce a fost (!!!), ați cerut un studiu pt care ați arătat disponibilitatea de a plăti -vorbesc de documente oficiale, postate pe SEAP!- MAI MULT DECÂT A PLĂTIT ADMINISTRAȚIA ROBU CU CHIȘ CULIȚĂ DIRECTOR DE SPECIALITATE PT STUDIILE DE RIGOARE LA PASAJELE 🔶JIUL, 🔶POPA ȘAPCĂ, 🔶SOLVENTUL ȘI LA PODURILE 🔶DRAGALINA ȘI 🔶EROILOR LA UN LOC!Vă vine să credeți, stimați timișoreni, stimați votanți ai acestor oameni?! Vă vine să credeți, stimați auditori ai Curții de Conturi și stimați Procurori?! Sunt convins că nu, dar ce vă spun e purul adevăr ușor verificabil!”, scrie Nicolae Robu.

Ați fost înșelați, stimați timișoreni, de un grup de factură mafiotă

“Ați fost înșelați, stimați timișoreni, în cel mai cinic mod, de un grup de factură mafiotă care a elaborat în laboratoare de specialitate și apoi a pus în practică, cu bani foarte mulți în joc, proiectul “Timișoara”, confecționând, cu înaltă știință a manipulării, personajul public Fritz -care este cu totul altceva decât mediocrul personaj real Fritz!- și promovându-l, apoi, printr-o campanie de asemenea pe sume fabuloase, campanie în care pe de altă parte, eu am fost diabolizat!”, susține Nicolae Robu.

Să vă fie rușine!

“Domnule Viceprimar Dublu Repetent Lațcău, domnule dirijor de cor de amatori politolog și asistent social Fritz, din prima zi de mandat ați vorbit de ilegalități găsite în Primărie, de dezastru! Să vă fie rușine pt toate minciunile! Eu vă cer încă o dată, public, să spuneți concret timișorenilor, nu la nivel de gargară, tot ce ați găsit făcut ilegal de mine și să sesizați DNA-ul! Nimic n-aveți de sesizat, tot ce-ați spus și spuneți zi de zi este minciună! În încheiere, de relaxare, iată cum au stat lucrurile legat de Pasajul Jiul: în 2012, el era la stadiul de promisiune electorală -ce execuție în 3 luni puteam cere în acel stadiu?!-, eu moștenind doar un SF ce prevedea adăugarea unei benzi și-atât, ca și la Popa Șapcă! Eu n-am fost mulțumit cu așa ceva și am luat-o de la zero, cerând proiecte de pasaje noi, de 5 benzi la Jiul, respectiv 6 benzi, la Popa Șapcă, la standardele înalte la care pot fi ele văzute făcute astăzi! Deci, cum să-i fi cerut eu d-lui Chiș în 2012 să termine Pasajul Jiul în 3 luni?! E de noaptea minții, pur și simplu!”, încheie Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole