METEO. Cod galben de viscol şi ninsori însemnate cantitativ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare Cod galben de viscol şi ninsori însemnate cantitativ valabilă până luni dimineaţa în Carpaţii Meridionali.

Astfel, în intervalul 22 ianuarie, ora 17:00 – 24 ianuarie, ora 10:00, în Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 1.700 de metri, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăşi 80 – 100 km/h, va fi viscol, iar vizibilitatea redusă. Ninsorile vor fi însemnate cantitativ şi se va depune strat nou de zăpadă, local consistent.

Începând din dimineaţa zilei de duminică, se vor semnala ninsori temporar viscolite în jumătatea vestică a Moldovei, local în Carpaţii Orientali şi Occidentali.

În intervalul 23 ianuarie, ora 10.00 – 24 ianuarie, ora 10.00, în jumătatea vestică a Moldovei, local în Carpaţii Orientali şi Occidentali, temporar va ninge viscolit, iar la rafală vor fi viteze în general de 50 – 70 km/h.

Conform prognozei de specialitate, ninsori slabe şi vânt în general moderat (40 – 50 km/h) vor fi şi în estul Moldovei şi al Munteniei şi pe arii restrânse în Dobrogea.  

Terenul de padel din Ghiroda vandalizat

Primăria Ghiroda informează că un adolescent de 15 ani din comună a considerat că este în regulă să își verse nervii aruncând cu pietre în panoul de sticlă, iar terenul…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole