Mai multe străzi din Timișoara vor avea presiune scăzută sau apa oprită

Aquatim anunță că, marți, 30 mai, între orele 8-16, la intersecția Aleii F.C. Ripensia cu 1 Decembrie 1918 și Intrarea Pădurarilor vor avea loc lucrări de conectare conducte.

Se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Aleea F. C. Ripensia, Surorile Martir Caceu, Intrarea Pădurarilor,  Bucegi, Carpați, Cărturarilor, precum și la Punctele Termice nr. 50, 56 și Diana și la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Constantin Pufan.

Presiunea va fi scăzută pe străzile Eroii de la Tisa, Victor Babeș, Cluj (pe porțiunea 1 Decembrie 1918 – Vasile Pârvan), Vâlcea, Diana și Gladiolelor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată„, transmite Aquatim.

Horticultura S.A. face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole