Mai multe localități din Timiș vor avea probleme cu apa la început de săptămână

Aquatim anunță că, zilele viitoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități.

Ca urmare, luni, 8 mai, între orele 8-15 presiunea va fi scăzută în Ohaba-Forgaci și Racovița, iar pe 9 mai, între orele 8-15 presiunea va fi scăzută în Sinersig și Ficătar. Tot pe 9 mai, în același interval orar se va opri furnizarea apei în Știuca, Oloșag și Găvojdia.

Pe 10 mai, în intervalul orar 8-14 presiunea va fi scăzută în Sinersig.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată„, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole