Lucrări pe mai multe străzi din Timișoara. Va fi restricționat traficul din Piața Nicolae Bălcescu până la Calea Stan Vidrighin

Primăria Timișoara, prin Societatea de Drumuri Municipale, realizează o serie de reparații la carosabil, trotuare, dar și amenajează locuri de parcare noi în oraș.

Astfel, au fost finalizate, în aceste zile, săpăturile, s-au montat bordurile și au început turnarea stratului de fundație pentru construcția a 60 de locuri de parcare noi pe strada Ioachim Miloia, în apropiere de intersecția cu strada Gavril Musicescu.

Străzile pe care mai au loc intervenții sunt: Intrarea Vega (carosabil, trotuar); Strada Eugen Cuteanu (carosabil și trotuar); Strada Martir Anton Florian (carosabil și trotuar); Strada Martir Ovidiu Munteanu (carosabil și trotuar); Strada Înfrățirii și Strada Virtuții (carosabil); Strada Pop de Băsești (carosabil). Intervenții vor fi finalizate în cursul acestei luni.

„O intervenție majoră este în plan, respectiv, decaparea și înlocuirea covorului asfaltic pe strada 1 Decembrie 1918, pe banda pe care circulă atât tramvaie, cât și autovehicule. Această intervenție va avea loc etapizat de la Piața Nicolae Bălcescu până la Calea Stan Vidrighin. Pe perioada lucrărilor, accesul rutier va fi restricționat”, transmite Primăria Timișoara.

Primul tramvai turcesc vine la Timișoara

Primul tramvai turcesc vine la Timișoara. Unul dintre cele 21 de tramvaie achiziționate de Primăria Timișoara de la firma turcească Bozankaya a fost finalizat și trimis spre noi. Tramvaiul a…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole