Lubenița de Gottlob se vinde cu 1 leu/kg. Uica Laie Banatanu’ a fost pe teren și ne prezintă recolta. Susținem producătorii locali

“Pe profesorul Crețu Nicu, l-am întâlnit in câmp, la Gottlob, împreună cu soția și încă câțiva prieteni adunând lubenițele! Producție bună, mulțumitoare, iar calitatea deosebită!”, își începe relatarea de la fața locului Nicolae Oprea, fost director al Direcției Agricole Timiș.

“Am avut ocazia să cunosc familia Crețu din Gottlob cu mulți ani în urmă! Parcă îl văd pe seniorul Beniamin cum se zbătea zilnic pentru rezolvarea treburilor din agricultura și nu numai! S-a ocupat și atunci de cultivarea lubeniței! Și astăzi, băieții săi urmează aceeași îndeletnicire! Pe Nicu l-am văzut așa destins, parcă mulțumit! D-le Oprea, spunea Nicu, anul acesta producție la lubenița este, vânzarea merge binișor și sunt mulțumit și de preț! La marginea parcelei vinde lubenița cu 1-1,1 Lei/kg. Are și câteva contracte încheiate din timp, astfel că livrarea nu se oprește! Ce poate fi mai frumos decât să împletești cu dragoste și bucurie, înnobilarea sufletului, cu educația și munca câmpului! Mult noroc domnule profesor!”, a încheiat vizita Nicolae Oprea.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole