FOTO Locul de joacă de la Clinica de Pediatrie a Spitalului Județean Timișoara, reabilitat de suporterii de la Druckeria

Micuții internați la Clinica II Pediatrie a Spitalului Județean Timișoara vor avea un loc de joacă sigur. Spațiul a fost reabilitat de către suporterii de la Druckeria. Lucrările au fost finalizate, iar luni va fi predat simbolic reprezentanților unității medicale.

Ideea reabilitării spațiului de joacă de la clinica de Pediatrie a venit la sfârșitul lunii noiembrie, lucrările efective fiind demarate la jumătatea lunii decembrie. Resursele necesare reabilitării au provenit de la susținătorii clubului de fotbal Politehnica Timișoara, dar și din donații în bani, servicii sau produse venite de la companii. Lucrările au fost efectuate în întregime în mod voluntar, cu sprijinul suporterilor Poli, grupați în Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria. Intervențiile au presupus decopertarea unui strat de pământ de aproape 50 centimetri, realizarea unui substrat din piatră concasată și pietriș pentru dalele de tartan montate, construirea unui turn de joacă, dar și amenajări estetice și lucrări la zidurile ce înconjoară spațiul”, transmite Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria.

Conform suporterilor timișoreni, au fost reabilitate băncile din locul de joacă, oferind părinților micuților internați posibilitatea de a-i supraveghea pe aceștia, dar au fost montate și panouri informative și a fost realizată o zonă de joacă pentru cei mai mici copii.

Execuția lucrărilor a beneficiat de sprijinul unui număr total de aproximativ 20 voluntari din Druckeria, Peluza Sud Timișoara și membri ai comunității online „Tătici mai tari ca MMTCG”.

Asociația a plătit pentru realizarea spațiului suma de 8.500 lei, în realitate costul total al lucrărilor ridicându-se la aproximativ 20.000 lei, restul finanțării fiind acoperită din donații și sponsorizări provenite de la persoane fizice și juridice.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole