Hoț reținut după ce a furat, dintr-o locuință, bunuri de aproximativ 4500 de euro

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a furat dintr-o locuință din Timișoara bunuri de aproximativ 4500 de euro.

Tânărul a dat spargerea în 7 octombrie. Acesta ar fi pătruns, prin forțarea ușii de la intrare, într-o locuință de pe strada Alexandru Donici din Timișoara, iar din interior, a sustras mai multe ceasuri, două laptopuri, un aparat de fotografiat și bani. În total, prejudiciul ajungând la aproximativ 4500 de euro.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. Polițiștii contiună cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbatului precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului”, transmite IPJ Timiș.

Guvernul a aprobat prelungirea stării de alertă

Guvernul a aprobat o hotărâre pentru prelungirea stării de alertă, a anunţat, joi, prim-ministrul Florin Cîţu. „În şedinţa de Guvern de astăzi, am aprobat şi hotărârea de Guvern pentru prelungirea…

Accident la Ghiroda

Un accident ușor s-a produs în Ghiroda. În urma incidentului au fost lovite două mașini și a fost distrusă oglinda montată de primărie la intersecția str. Înfrățirea cu str. Viorelelor…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole