Ghiroda va avea parc industrial de peste 6 hectare

A fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 942/2021, a fost publicat Ordinul ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației nr. 1335/2021 privind acordarea titlului de parc industrial Societății CTPARK PSI SRL, pentru un teren în suprafață de 6,36 ha, situat în comuna Ghiroda.

În prezent, cu proiectul care se va dezvolta în comuna Ghiroda, în România există 100 de parcuri industriale cu titlu acordat prin hotărâre a Guvernului sau ordin al ministrului.

Politica parcurilor industriale a debutat în anul 2002, iar cele 100 de parcuri industriale cu titlu însumează 3.383 ha, au atras 1.518 operatori economici, care au în total 76.197 de salariați.

COLTERM reduce numărul șefilor și aparatul birocratic

COLTERM reduce numărul șefilor și aparatul birocratic Consiliul de Administraţie (CA) al societăţii de termoficare Colterm, subordonată Primăriei Timişoara, a decis, în şedinţa din această săptămână, să eficientizeze activitatea companiei…

CFR Călători scoate Cardul Tren Plus

Plătești acum 110 de lei și timp de un an beneficiezi de 25% REDUCERE din TARIFUL INTEGRAL de transport pentru un NUMĂR NELIMITAT DE CĂLĂTORII. Detalii pe www.cfrcalatori.ro

Recomandările noastre

Cele mai citite articole