GAFĂ. CJ Timiș a programat un concert de muzică clasică în Parcul Botanic, dar parcul este închis

Administrația liberală incompetentă care conduce Consiliul Județean Timiș gafează din nou.

Conform unui afiș, pe data de 6 septembrie 2022, în Parcul Botanic, ar urma să se desfășoare un concert finanțat de CJ Timiș – Incanto Quartetto, Corina Murgu – vioară – care face parte din evenimentul Zilele Muzicale Vieneze, ediția a zecea.

Doar că parcul este închis pentru două luni așa cum a anunțat municipalitatea, pentru lucrări de introducere a iluminatului public.

Încep lucrările de introducere a iluminatului public în Parcul Botanic, de aceea de mâine (n.r. luni, 22 august), accesul publicului în parc nu va mai fi posibil. Deschis acum 36 de ani, Parcul Botanic întins pe nouă hectare, este unul din locurile emblematice ale Timișoarei. Până acum, nu a avut iluminat public. Ne-am asigurat, cu sprijinul specialiștilor că speciile valoroase de arbori din parc nu vor avea de suferit în timpul lucrărilor de introducere a rețelei de iluminat public, a declarat, ieri, primarul Dominic Fritz.

Zilele Muzicale Vieneze mai cuprind un concert în Parcul Regina Maria (Parcul Poporului), vineri, 8 septembrie, cu Art Kammerorchester, Gabriella Varvari – mezzosoprană și în Grădina de Vară a Filarmonicii Banatul, duminică, 10 septembrie, Art Symphony, Ovidiu Rusu – concert maestru, Lăcrimioara Cristescu – soprană, Cristian Bălăsescu – tenor, Alina Mihai si Alin Radu – balerini.

Până acum conducerea PNL a CJ Timiș nu a anunțat dacă concertul din 6 septembrie se anulează sau locația va fi modificată, poate ar fi o ideea bună la Dudeștii Noi sau Sânnicolau Mare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole