GAFĂ. Alin Nica a invitat timișenii la Ziua Județului Timiș, dar el a plecat pe munte în Caraș-Severin

Ziua Județului Timiș, sărbătorită pe 28 iulie, este marcată în acest an prin 42 de acțiuni care se vor desfășura în 10 locații.

Evenimentele au debutat astăzi, duminică , 25 iulie, conform unui calendar anunțat și de Buletin de Timișoara.

Ieri, pe 24 iulie, președintele CJ Timiș, Alin Nica, a lansat, într-un video, o invitație către timișeni de a participa la manifestări.

“Dragi timișeni, întâmpinăm cu bucurie și o mulțime de acțiuni Ziua județului nostru. Dăm startul evenimentelor încă de duminica aceasta și continuăm până joi, 28 iulie, când vom marca efectiv Ziua Timișului. Eu voi fi acolo, împreună cu familia mea, încă din prima zi. Vă invit să veniți alături de noi, pentru a sărbători împreună”, a fost mesajul lui Alin Nica.

Surpriză, însă! Astăzi, 25 iulie – duminica acesta, cum spunea Alin Nica – ziua în care au debutat evenimentele de Ziua Județului Timiș, Alin Nica se afla în județul Caraș-Severin, de unde a postat un video pe pagina sa de Facebook.

“La peste 2.000 m, într-o altfel de vizită de lucru pe Vârful Nedeia, lângă Muntele Mic și Munții Țarcului, cu Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin, este mesajul care însoțește clipul video”, a scris Alin Nica pe Facebook.

UPDATE

La ora 21 Alin Nica și-a amintit de Ziua Județului și a postat pe pagina de socializare poze cu exponatele din Muzeul Satului pentru că din fotografii se vede clar că nu era picior de cetățean, probabil fiind spre închiderea programului, deși conform calendarului Ziua Timișului a început la ora 11.00, când se afla cu colegul său Romeo Dunca prin Caraș-Severin.

Razie în Timiș. Aproape 580 de amenzi în două ore

Poliţiştii au desfăşurat o nouă acţiune cu efective mărite în județul Timiș, pentru prevenirea infracționalității stradale, a faptelor cu violență, prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, precum și…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole