FOTO VEST: doi străini arestați după ce au vândut droguri la un festival de muzică – percheziții la Văliug unde a fost descoperit LSD și ketamină

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat luni, 14 august, două percheziții, în localitatea Vâliug din județul Caraș-Severin, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Din cercetările efectuate a reieșit că, pe parcursul unui festival de muzică, organizat în județul Caraș-Severin, doi bărbați, cetățeni străini, ar fi comercializat, în mod repetat, doze-timbru LSD. De asemenea, în autoturismele celor doi ar fi fost descoperite și ridicate 188 de timbre LSD, aproximativ 7 grame de ketamină, 2.450 de euro și 7.000 de lei„, transmite IPJ Timiș.

În urma administrării probatoriului, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea, pentru 24 de ore. Ulterior, marți, 15 august, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați, pentru 30 de zile.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole