FOTO. Spectacol de lumină și culoare în Piața Victoriei – clădirea Operei a devenit o uriașă galerie de artă în aer liber

Ieri, 24 august 2022, în Piața Victoriei din Timișoara a avut loc evenimentul Sensitive Content / Videomapping Performance, organizat de Asociația Prin Banat, în deschiderea căruia a concertat trupa timișoreană JazzyBIT împreună cu artista Vanessa Serbul din Ucraina, ca invitat special, cu ocazie |Zilei Naționale a Ucrainei.

Principalul punct de atracție al evenimentului a fost proiecția artei Mariei Prymachenko, una dintre cele mai reprezentative figuri ale artei naive din Ucraina, pe fațada Operei Naționale Române.

Timp de două ore, centrul Timișoarei a devenit o uriașă galerie de artă în aer liber, iar publicul a putut admira atât lumea magică din arta artistei ucrainene, precum și să conștientizeze că data de 24 august are o semnificație puternică, proiecția fiind, în același timp, conectată la actualitatea din Ucraina.

Societatea Drumuri Municipale Timișoara angajează

Societatea Drumuri Municipale Timișoara S.A. angajează: ·  Laborant încercări fizio-mecanice pentru lucrări drumuri; ·  Șef formație (pentru lucrări amenajare, întreținere și reparații drumuri); ·  Arhivar; ·  Sudor; ·  Strungar; · …

Recomandările noastre

Cele mai citite articole