Fostul viceprimar PNL al Timișoarei, Dan Diaconu, pune din nou tunurile pe conducerea USR+ a primăriei și vorbește despre mintea odihnită a decidenților actuali

Fostul viceprimar PNL al Timișoarei reia subiectul asfaltărilor care au avut loc în fața liceelor Loga și Carmen Sylva.

De data aceasta, Dan Diaconu spune că asfaltul a fost vopsit, “la comanda minților odihnite din primărie“.

“In urma cu cateva zile va povesteam de revoltatorea lucrare cu asfalt din fata Liceului Pedagogic Carmen Sylva, de lipsa protectiei si bitumul pana in zidul cladirii, in fapt de bataia de joc la adresa monumentului. Anticipam atunci ca va fi la fel in fata Colegiului National C.D. Loga. Am avut dreptate, dar nu am anticipat ceva totusi. Credeti ca s-a pavat? Credeti ca s-a realizat macar protectia cladirii? Nu. Mintea odihnita a conducerii Primariei a ordonat VOPSIREA ASFALTULUI in culoarea crem. Sa rad, sa plang? Voi ce parere aveti?“, întreabă timișorenii Dan Diaconu.

Reacțiile din ultima vreme au născut întrebări în cadrul PNL Timiș, mai ales că la alegerile interne din PNL Timișoara, Dan Diaconu a schimbat Taberele pe care le susține, însă se știe și apropierea de fostul primar Nicolae Robu. Liberalii au ajuns să se întrebe dacă fostul viceprimar vrea să arate că este demn de echipa câștigătoare, a cărei mâna întinsă a apucat-o, sau este vârful de lance al relansării politice a fostului primar.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole