Firmă din Ilfov amendată cu 90.000 de lei pentru și-a amplasat afișele publicitare în locuri neautorizate din Timișoara

Polițiștii locali au reînceput să verifice, în ultima săptămână, modul în care se respectă legislația privind amplasarea afișelor publicitare din oraș.

S-au constat nereguli în ceea ce privește modul în care au fost lipite afișele publicitare pe marile bulevarde din Timișoara, cum ar fi  Calea Șagului, Liviu Rebreanu, Calea Martirilor, Calea Aradului, Gheorghe Lazăr, Calea Torontalului, Circumvalațiunii.

„În urma acțiunii s-a constatat că o societate comercială cu sediul în Voluntari, Ilfov, a amplasat afișe, prin care promovează evenimente, în locuri neautorizate, precum clădiri, garduri, firide de curent electric etc. Polițiștii locali au aplicat societății în cauză un număr de 9 sancțiuni în valoare de 10.000 de lei fiecare ,conform Legii 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate”, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

De la începutul anului, au date alte 33 de sancțiuni pe linia nerespectării actului normativ menționat referitor la amplasarea de panouri, meshuri, afișe publicitare fie fără autorizație, fie în locuri care nu sunt destinate activităților de promovare.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole