Donezi sânge și te poți înscrie gratuit la una din cele 7 curse Timotion

Comunitatea Timotion vine în sprijinul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara, dar și pentru a ajuta persoanele din Ucraina. Fundația Comunitară Timișoara anunță că cei care vor dona sânge până la mijlocul lunii mai au posibilitatea de a participa gratuit la una dintre cele șapte curse.

„Sub egida “Punem sângele în mișcare”, comunitatea Timotion își propune ca la ediția cu numărul 8 din acest an să vină în sprijinul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara. Pe lângă nevoile permanent crescute de sânge și plasmă ale centrului, contextul internațional impune mai mult ca oricând refacerea stocului de sânge. Persoanele care donează sânge până la data de 16 mai au posibilitatea de a se înscrie gratuit, în limita a 350 de locuri, la una dintre cele șapte curse pentru care organizatorii au deschis recent înscrierile”, au transmis organizatorii.

Totodată, unul dintre partenerii campaniei va dona o sumă de bani proiectului ales de către fiecare donator din lista celor 15 selectate pentru a fi sprijinite de către comunitate.

Timotion din acest an se va desfășura în perioada 28 – 29 mai. Timotion este cel mai mare eveniment de alergare și strângere de fonduri din zona de vest a țării. El urmărește să inspire comunitatea să se implice în proiectele sale și să adopte un stil de viață sănătos, în care alergarea este o opțiune.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole