Dominic Fritz, vizită surpriză la un timișorean care a împlinit 100 de ani: domnul Emeric mi-a șoptit în germană care este secretul unei căsnicii fericite și de durată

Primarul Dominic Fritz a efectuat o vizită surpriză în casa unui timișorean care a împlinit 100 de ani.

Cu o strângere fermă de mână și un zâmbet larg. Așa m-a întâmpinat domnul Emeric, azi, la aniversarea a 100 de ani de viață. Și-a adus aminte cu precizie cele mai importante momente din viața lui. Și nu au fost deloc puține. Pe colegii de la Direcția de Asistență Socială i-a provocat la discuții în maghiară, iar mie mi-a șoptit în germană care este secretul unei căsnicii fericite și de durată“, a dezvăluit primarul Timișoarei.

Poveștile orașului văzut de un timișorean ajuns la o vârsta venerabilă.

Dar și câteva mici amănunte despre clădirea primăriei, care pe vremuri adăpostea școala de comerț. Domnul Emeric avea clasa chiar în ultima sală unde acum este cabinetul primarului. S-a bucurat să primească o diplomă aniversară pe care am semnat-o chiar în fosta lui sală de clasă. Sprijinit de familie, domnul Emeric a dat dovadă de multă voință și încă o face. Și-a construit singur casa, în care acum, în ciuda vârstei înaintate se deplasează fără prea mult ajutor. S-a ocupat de cifre și facturi timp de 30 de ani, la CFR, unde a fost contabil șef. Cu pasiunea sa pentru politică, fiecare zi începea cu lecturarea ziarelor. Și cu lungi plimbări pe jos. La mulți ani!“, a mai precizat Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole