Dominic Fritz despre libertatea de mișcare a vaccinaților: Este o victorie a normalității și mă bucur că vocea noastră s-a făcut auzită

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz este mulțumit de decizia premierului Florin Cîțu de a reveni asupra hotărârii privind restricțiile de circulație pentru cei vaccinați și nevaccinați. Primarul Fritz consideră că această decizie este o victorie a normalității și că libertatea de mișcare pe bază de certificat verde va stimula vaccinarea și va susține sectorul Horeca respectiv economia.

„Salut decizia premierului Florin Cîțu de a reveni asupra hotărârii de a impune restricții generalizate asupra localităților, precum Timișoara, pentru vaccinați și nevaccinați deopotrivă. Anunțul de astăzi privind libertatea de mișcare pe baza certificatului verde va stimula vaccinarea și va susține economia, în special sectorul Horeca. Este o victorie a normalității și mă bucur că vocea noastră s-a făcut auzită. Apelul de ieri cerea exact acest tip de acțiune: libertate de mișcare și de întrunire a celor vaccinați, cu respectarea măsurilor de protecție încurajarea și extinderea vaccinării, sprijinirea mediului economic. Dar să nu uităm: situația este în continuare foarte serioasă. Spitalele din Timișoara sunt pline. Vă rog mult să fiți la fel de precauți cum ați fost la începutul pandemiei. Purtați mască, păstrați distanța și, dacă nu ați făcut-o deja, vaccinați-vă. Este singura cale să ieșim din acest coșmar”, spune primarul Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole