Dominic Fritz: au fost plantați peste 5.000 de puieți în zona de nord – un cadou valoros pentru un oraș mai verde

EcoStuff Romania a organizat în ultima perioadă mai multe acțiuni de plantare de puieți în zona de nord a Timișoarei, la centura forestieră.

Municipiul, fiind într-o continuă suferință la capitolul poluare cu praf, s-a implicat prin Direcția Infrastructură Verde a primăriei, spune Dominic Fritz.

“Ieri, copiii aflați în grija celor de la Fundația Siguranța pentru Copii în România Checea ne-au arătat că fiecare putem dărui ceva. Vreme de mai multe săptămâni, copiii au adunat câteva kilograme de semințe de arbori pe care le-au dat în schimbul a 500 de puieți pe care i-au adus la centura forestieră și i-au plantat. A fost cadoul lor valoros pentru un oraș mai verde. Felicitări!  5.500 de puieți au fost plantați în două weekenduri la centura forestieră a Timișoarei. S-a terminat acțiunea de plantare, urmează cele de udare. Energia și implicarea comunității au făcut posibile cele două acțiuni de plantare din acest weekend și de weekend-ul trecut, între str. Grigore Alexandrescu și Aerodromul Utilitar. Le mulțumesc voluntarilor, copii și adulți, Liceului Waldorf, celor de la EcoStuff Romania și partenerilor lor pentru efortul depus și colegilor mei de la Direcția Infrastructură Verde care au coordonat întreaga acțiune“, a precizat primarul Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole