Dominic Fritz: al treilea personaj cheie al administrației Robu cu dosar de corupție – o parte din haremul de dubioși, corupți și ridicoli care l-au înconjurat pe fostul primar

Procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, pentru fapte de corupţie, în afaceri cu cimitire, a fostului director executiv al Direcţiei Clădiri, Terenuri, Dotări Diverse din cadrul Primăriei Timişoara, Răvăşilă Emilian Florin şi a lui Căprariu Alin Sergiu, funcţionar public în cadrul Biroului Monitorizare Trafic din Primăria Municipiului Timişoara.

Florin Răvășilă nu este singurul membru al PNL Timiș care are probleme cu justiția.

Reamintim că deputatul PNL Timiș, Cosmin Șandru și fostul director STPT, Nicolae Bitea, au fost deja trimiși în judecată de DNA pentru dare de mită, așa cum puteți citi AICI.

Dominic Fritz a avut o reacție extrem de dură la anunțul DNA.  

DNA l-a trimis în judecată pentru fapte de corupție comise în administrația Robu pe Florin Răvășilă, consilierul personal al fostului primar, pus mai apoi director al Direcției de Patrimoniu. E al treilea personaj cheie al administrației Robu, cu dosar de corupție în ultima jumătate de an. Primii doi au fost Ionuț Nasleu, consilier personal al fostului primar și apoi director la Piețe și Rodica Aurelian, fosta șefă de la resurse umane din administrația Robu. Să nu ne facem nicio iluzie: ei sunt doar o parte din haremul de dubioși, corupți și ridicoli care l-au înconjurat pe fostul primar, el însuși lipsit de orice simț al ridicolului. De mulți dintre ei am scăpat prin lupte dure în ultimii doi ani. Alții încă visează, ridicol, o întoarcere în primărie, în frunte cu cel pentru care propriul ego nemărginit a născut monștri de corupție. Timișorenii au spus clar și răspicat acum doi ani că a fost de-ajuns. E treaba justiției să facă dreptate. Nu sărbătorim nicio victorie. E trist că Timișoara a fost condusă și călărită de astfel de oameni atâția ani“, a scris Dominic Fritz, pe Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole