Doi elevi din Moravița au coronavirus. Rata de infectare la nivelul comunei aproape de 6 la 1.000 de locuitori

Primăria din Moravița anunță că la nivel de comună au fost depistate două cazuri de copii confirmați pozitiv în școală.

“Rugăm părinții să fie atenți la simptomele ce le manifestă copii și să sune de urgență la medicul de familie, la DSP pentru a-i testa, să îi izolați și să nu îi mai Trimiteți la școală! Neapărat cei care prezintă anumite simptome să se izoleze pentru a preveni răspândirea cu acest virus!!! Rugăm pe toți care nu sunt confirmați pozitiv oficial să se izoleze și să nu mai plece niciunde! Din păcate rata de incidență pe comuna noastră a ajuns la 6 la 1000 locuitori“, spun reprezentanții primăriei.

Potrivit primarului Răzvan Brăzdau în cursul zilei de astăzi alți copii sunt testați, iar cu noile cazuri rata de infectare pe comună va fi peste 6 la mia de locuitori.

“Noi facem foarte multe teste, eu personal cumpăr teste și le dau celor care au nevoie. Fac apel la toți cetățenii la responsabilitate. Școala până oficial nu aveam rata peste 6 se desfășoară normal, apoi trecem pe online. Cum copiii nu au fost la școala în ultimele 48 de ore, conform legii, mergem normal momentan“, a declarat Răzvan Brăzdău.

Conform datelor DSP Timiș, ieri, rata de infectare la nivelul comunei Moravița era de 5,79 la mia de locuitori.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole