Doi bărbați au fost prinși în timp ce furau mai multe bunuri electrice

Polițiștii de la Secția 3 Timișoara au prins în flagrant doi bărbați care ar fi sustras mai multe bunuri electrice dintr-un container.

Totul s-a întâmplat, în noaptea de 21 mai, în jurul orei 02:00, când polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar încerca să sustragă niște bunuri dintr-un container situat pe strada Sf. Rozalia, din Timișoara.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au surprins în flagrant doi bărbați de 23 și 45 de ani, în timp ce sustrăgeau bunuri electrice ce aparțineau unei societăți care realizează lucrări la schimbarea conductelor subterane din oraș. Unul dintre aceștia a lăsat din mână un ciocan rotopercutor și a încercat să fugă, fiind imobilizat de îndată  de un polițist. Cei doi bărbați s-au deplasat în zonă cu un autoturism, în portbagajul căruia se aflau mai multe scule electrice. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei doi bărbați  fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole