Cristian Moș: extinderea la patru benzi a drumului județean Timișoara – Moșnița Nouă – finalizată la 15 octombrie. Acuze la adresa lui Călin Dobra

Vicepreședintele USR+ al CJ Timiș, Cristian Moș, spune că extinderea la patru benzi a drumului județean Timișoara- Moșnița Nouă  va fi finalizată la 15 octombrie.

Aflat într-o vizită pe teren, acesta a afirmat că a solicitat rapoarte zilnice de progres.

“Știu că șantierul din Moșnița este în momentul de față unul dintre punctele nevralgice ale zonei metropolitane. Acesta este motivul pentru care merg cât pot de des acolo și voi continua s-o fac! Termenul de finalizare al lucrării este 15 octombrie și – în speranța că prestatorii de servicii nu au de gând să plătească penalizări – mă aștept ca lucrarea să fie terminată la timp. Nu vom face concesii. Din partea aparatului executiv CJT am cerut rapoarte zilnice, responsabilii trebuie să fie acolo, pe teren“, spune Cristian Moș.

Acuze la fosta conducere a CJ Timiș

“Acesta este unul dintre șantierele preluate de la fosta administrație județeană și nu suntem într-o situație ideală, am întâmpinat o mulțime de probleme în ultimele luni- dacă mă întrebați pe mine, nu așa aș vrea să se deruleze șantierele din Timiș. De exemplu, în zona podului, în timpul lucrărilor s-au descoperit probleme și a fost nevoie de o reproiectare. Puteam evita această situație? Probabil! Știu că traficul este infernal în această perioadă și îmi cer scuze pentru asta – și da, eu sunt unul dintre cei care s-a opus vehement închiderii circulației pe durata lucrărilor, dar am insistat să existe o semnalizare cât mai bună a șantierului. Nu e ușor, uneori pare o luptă cu morile de vânt, uneori pare că bat la uși închise, trebuie să fiu prezent pe șantier mai des decât e normal… dar sper că finalizarea acestui proiect o să aducă mai multe avantaje comunității locale decât bătăile de cap cu care ne confruntăm aproape zilnic!“, a mai spus vicepreședintele USR+ al CJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole