Corul Madrigal ajunge la Timișoara pe 10 decembrie cu spectacolul “Pe drumul Crăciunului“

Corului Madrigal ajunge la Timișoara pe 10 decembrie cu spectacolul Pe drumul Crăciunului care va avea loc la Teatrul Național „Mihai Eminescu”.

Spectacolul face parte din Turneul național de Crăciun al ansamblului, ce se va desfășura în 7 orașe din țară în perioada 4 – 19 decembrie 2022.

De peste jumătate de secol, sunetul sărbătorii Nașterii Domnului este similar pentru români cu cel al Madrigalului, iar evenimentele o organizate de ansamblu în acest moment al anului reprezintă una dintre cele mai longevive și consecvente tradiții culturale din România. Spectacolului Extraordinar „Pe drumul Crăciunului” prezintă publicului un concept artistic unic, care va aduce laolaltă sonoritatea specifică a Corului Madrigal, arta teatrală, o scenografie impresionantă și o îmbinare excepțională a vocilor madrigalești cu cele ale copiilor din Programul Național Cantus Mundi“, se arată într-un comunicat de presă.

Acest proiect este prima activare a unui program mult mai amplu, care se va desfășura începând din decembrie 2022, până în ianuarie 2023 – Madrigal 60.

Este un program aniversar care include aproape 30 de proiecte speciale, care vor marca 60 de ani de activitate neîntreruptă și de excelență în muzică pentru Corul Madrigal, ca un simbol al constanței artistice naționale, dar și al relevanței culturale și de imagine a României și nu numai.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole