Contre între fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra și actualul vicepreședinte USR, Cristian Moș pe tema extinderii la patru benzi a drumului spre Aeroport

Proiectul privind extinderea la patru benzi a drumului spre aeroport a devenit temă de conflict între  fostul președinte PSD al CJ Timiș, Călin Dobra și actualul vicepreședinte USR, Cristian Moș.

Modernizarea drumului începută în mandatul pesedistului este la final, iar anunțul a fost făcut pe un ton ironic de useristul Cristian Moș.

Înainte de orice am un mesaj pentru domnul Călin Dobra: aceasta este o informare pentru timișeni, nu este o postare prin care ne lăudăm cu o lucrare inițiată de fosta administrație. DJ 609D Timișoara – Aeroport a fost finalizat Un proiect moștenit, care nu a fost lipsit de impedimente. Vreau să le mulțumesc colegilor mei din Consiliul Județean Timiș – Direcția Drumuri și Poduri Județene, care de fiecare dată când s-au împotmolit lucrurile au găsit cele mai bune soluții. Sper ca în următorii ani acest drum să fie de folos pentru cât mai mulți timișeni, dar și pentru un număr tot mai mare de turiști, a menționat Cristian Moș.

La rândul său, Călin Dobra i-a răspuns actualului vicepreședinte al CJ Timiș tot pe un ton ironic, acuzându-l că după un an de mandat nu a promovat niciun proiect propriu.

Înainte de orice, am un mesaj pentru vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, @Cristian Moș: Când nu faci nimic, nu ai cum să greșești! Sper că înțelege că mă refer la faptul că nu are ce probleme să întâmpine în proiectele inițiate pentru județul Timiș, pentru că, supriză, nu a inițiat nimic! #oameninoi. Proiectul de lărgire la patru benzi a DJ 609D – Aeroport a fost unul complicat, motiv pentru care mă bucură cu atât mai mult finalizarea lui! Cele mai multe fonduri pentru acest proiect au venit prin PNDL, un program huiduit și hulit nevoie mare de USR PLUS, partid din care face parte și Cristian Moș. Înțeleg că este nou și învață! Dar din păcate o face pe spatele nostru, al timișenilor!, a precizat Călin Dobra.

Interesant că niciunul dintre cei doi nu a vorbit de incompetența actualului președinte al CJ Timiș, Alin Nica, care are o singură intenție, îngroparea a 380 de milioane de euro într-o cale ferată de la Timișoara la Reșița, cu atât mai mult cu cât atacurile liberalului și a interpușilor săi prin diferite instituții la USR sunt la ordinea zilei, iar teoretic PSD este în opoziție la CJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole