Consilierul local USR, Rodica Militaru, îl pune la zid pe viceprimarul PNL Cosmin Tabără – ți-ai luat consilier personal un fost candidat susținut de AUR

Consilierul local USR, Rodica Militaru, îl atacă extrem de dur pe actualul viceprimar penelist Cosmin tabără, pe care îl acuză că are un consilier personal care a avut legături cu AUR.

Atacul vine în contextul în care Caravana AUR, care strânge semnături la nivel național pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis, în frunte cu liderul partidului George Simion, a intrat în Primăria Timișoara și i-a speriat pe cei din conducerea USR, convinși că până aici le-a fost.

“Când ești viceprimar PNL, chiar dacă ai Poliția locală în subordine, dar ți-ai luat consilier personal un fost candidat susținut de AUR la primăria Timișoarei, normal că nu te opui circului făcut de auriști și Noua Dreaptă Mehedinți. Îi sugerez domnului viceprimar să-și ia consilier pentru administrarea cimitirelor pe George Simion, că AUR se pricepe la cimitirul de pe Valea Uzului“, a scris pe Facebook Rodica Militaru.

La rândul său, viceprimarul liberal Cosmin Tabără a spus că dezaprobă orice acțiune de a impune un dialog cu forța.

“Speram să fi trecut de etapele în care ne exprimam prin forță opiniile…Dezaprob orice acțiune de a impune un dialog cu forța, manifestări care ies din cadrul legal. Dialogul de orice fel trebuie încurajat, iar protestele civilizate sunt acțiuni care pot fi sănătoase pentru democrație. Însă violențele, descinderile și agresiunile nu își au locul nici în politică și nici în stradă. Sunt adeptul dialogului și biroul meu de viceprimar este deschis întotdeauna pentru toți cetățenii care doresc să comunice, să se implice sau să își expună nemulțumirile. Mitingul de astăzi a fost avizat în fața Primăriei, nu în interior și consider că, la orice fel de miting care primește aviz, cei care solicită aprobarea trebuie să și respecte lucrurile la care se angajează. Protestatarii au intrat pe o ușă deschisă, la fel ca oricare cetățean. Poliția Locală nu are pază suplimentară la această instituție, nu consider că avem nevoie de forțe militare care să ne apere în fața cetățenilor. Timișoara, oraș al Revoluției, nu tolerează astfel de atitudini reprobabile care nu au nicio legătură nici cu solicitările legitime ale societății, nici cu bunul-simț și nici cu ceea ce trebuie să facă cei care îndeplinesc demnități publice“, a comentat Cosmin Tabără.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole