Concurs pentru ocuparea funcției de director al Spitalului Județean Timișoara

Concurs pentru ocuparea funcției de director al Spitalului Județean Timișoara.

Funcția de director a celei mai mari unități medicale din vestul țării a fost scoasă la concurs, în această lună. Un anunț în acest sens a fost postat pe site-ul Spitalului Județean Timișoara.

Termenul limită de înscriere a candidaților este data de 5 iulie, iar cei interesați trebuie să treacă peste două etape. În prima dintre acestea, care este una eliminatorie și se va desfășura în 8 iulie, va fi verificată îndeplinirea de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs. Cei care trec de această etapă urmează să susțină proiectul de management, în data de 13 iulie.

La concurs se pot înscrie persoanele care au absolvit o instituție de învățământ superior medical, economic-financiar sau juridic, sunt absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar sau ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ. De asemenea, candidații trebuie să aibă cel puțin doi ani vechime în posturile prevăzute cu studii universitare de lungă durată.

În acest moment, director al Spitalului Județean Timișoara este liberalul Raul Pătrașcu.

6 focare de Covid-19 active în Timiș

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că la aceasta dată, la nivelul județului, sunt 6 focare de Covid-19 active și se află în supraveghere epidemiologică. SPITALUL DE PSIHIATRIE JEBEL—17 cazuri…

Opt focare active de Covid-19 în Timiș

DSP Timiș anunță că la aceasta dată, la nivelul județului Timiș sunt 8 focare sunt active și se află în supraveghere epidemiologică. CENTRUL DE CARANTINARE de la Liceul «Dimitrie Leonida»…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole