Comuna Șag își continuă dezvoltarea. Investițiile primăriei sunt dublate de cele din mediul privat – se construiește un nou Centru Logistic

Comuna Șag își continuă dezvoltarea, iar investițiile majore pe care le derulează Primăria sunt dublate de cele realizate de către mediul privat.

Potrivit primarului Flavius Roșu, în comună urmează să fie construit un nou centru logistic, care va aduce beneficii bugetului local.  

“Am semnat Autorizația de Construire pentru o nouă investiție in comuna Sag, ce va aduce noi locuri de muncă si implicit fonduri in plus la bugetul local, prin taxele si impozitele aferente. Este vorba de un nou Centru Logistic, a cărei investiție pe o suprafață de 43.000 mp, totalizează 25.000 0000 de lei si presupune o hala de 22.500 mp si infrastructura aferentă“, a declarat Flavius Roșu.

Primăria Șag are în derulare mai multe proiecte majore, printre care un nou corp de grădiniță, o creșă nouă, o bibliotecă sau o sală de sport școlară.

Recent a fost inaugurat un Centru Medical modern și a început evaluarea dosarelor tinerilor care doresc să-și construiască o casă cu teren de la primărie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole