Colterm lasă mai multe străzi din Timișoara fără apă caldă și încălzire

Colterm anunță că joi, 14 aprilie, între orele 8-16, se întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii, din cauza  unei intervenții la rețeaua primară, la PT 81, 82, 83 și modul Luceafărul.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Ana Ipătescu, Calea Șagului, Castanilor, Martir O. Țintaru, Genezei, Hărniciei, Hebe, Herculane, Intrarea Iederei, Aleea Inului,  Iris, Islaz, Liviu Rebreanu, Luceafărul, Martir Ghe. Cruceru, Intrarea Mierlei, Zarand,  Intrarea Munților, Mureș, G. Musicescu,  Intrarea Râului, Săgeții, Plantelor, Intrarea  Sabinei, Onoarei.

Totodată, joi, 14 aprilie, între orele 8-18, se întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii, la PT 52, în vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Calea Martirilor nr. 38 și 42; Dr. I. Mureșan nr. 95, 97, 98 și 100; Liviu Rebreanu nr. 132, 132A, 134, 134A, 136, 136A și 138.  

„Vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade  direct în sarcina prestatorului. Avertizăm consumatorii că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă, fapt pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei”, transmite Colterm.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole