Colterm: din cauza complexității lucrărilor de reparații o parte dintre imobilele arondate punctelor termice nu pot fi alimentate cu apă caldă și căldură

Societatea Colterm întâmpină în continuare probleme cu câteva puncte termice.

“Din cauza complexității lucrărilor de reparații la avariile intervenite la rețelele de apă caldă și căldură, în cursul acestei zile, vă anunțăm că o parte dintre imobilele arondate punctelor termice cu probleme încă nu pot fi alimentate cu apă caldă și căldură“, se arată într-un comunicat de presă.

Dificultăți la trei puncte termice

“PT 25 – Zona C. Aradului – avarie la conducta de apă caldă. Nealimentat imobilul de pe Calea Aradului nr. 8; PT 83 – Zona C. Șagului – avarie la conducta de încălzire. Sunt afectate imobilele de pe străzile Muzicescu, Onoarei, Intrarea Sabinei. În prezent încă se lucrează. PT 22 – Zona Take Ionescu – avarie la conducta de încălzire. Nealimentate imobilele de pe str. Cărvunarilor (nr. 2, 4 și 9), str. Zurobara (nr. 2 și str. Olimpiadei (nr. 11). Echipele COLTERM fac toate eforturile ca reparațiile să fie finalizate cât mai repede și toți consumatorii să beneficieze de apă caldă și căldură. Reamintim clienților noștri că, în prezent, furnizarea încălzirii din punctele termice se realizează la temperatura de 36 de grade“, mai precizează compania.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole