Centrul de Proiecte Timișoara a scos în consultare publică ghidul de finanțare pentru proiecte și programe sportive

Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara a scos în consultare publică ghidul de finanțare pentru proiecte și programe sportive.

“Dacă activezi în domeniul sportului, această oportunitate de consultare publică ți se adresează: dă-ne feedback pe Regulamentul și Ghidul de decont al programului de finanțare pentru proiecte și programe sportive „Orașul în mișcare”: http://centruldeproiecte.ro/…/consultare-publica-pe… Ne dorim ca această oportunitate de finanțare să susțină cât mai eficient inițiativele care fac sportul accesibil tuturor, precum și pe acelea care sprijină sportivii timișoreni profesioniști în drumul lor spre performanță“, spun inițiatorii.

Posibilii beneficiari pot aduce îmbunătățiri

“Te invităm să parcurgi cu atenție Regulamentul și Ghidul de decont al acestei oportunități de finanțare și să ne transmiți până pe 11 martie feedback-ul tău, în formularul pe care îl găsești în linkul de mai sus. Ai și alți prieteni care activează în organizații sportive? Spune-le și lor de această oportunitate de consultare publică“, mai precizează reprezentanții Centrului de Proiecte.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole