Centrul de Oncologie construit printre casele de pe strada Ciprian Porumbescu mai investește 6 milioane de euro într-o nouă clădire

Centrul OncoHelp din Timișoara, construit printre casele de pe strada Ciprian Porumbescu, spre stupefacția și nemulțumirea oamenilor care trăiesc în zonă, nebăgați normal în seamă de nimeni la vremea respectivă, susține că va deveni prima unitate din Romania în care vor funcționa patru acceleratoare simultan. 

“Am mai depasit o etapa a proiectul nostru de ridicare a noi cladirii in care va functiona Laboratorul de Radioterapie. Echipele au finalizat asezarea fierului pe radier, au turnat betonul peste structura metalica si au inceput sa ridice stalpii de rezistenta. Vremea a tinut cu noi, dar am avut pana acum parte si de muncitori care au lucrat inclusiv in zilele de sambata. In viitoarea cladire vor functiona cele doua acceleratoare care ne vor ajuta sa dublam capacitatea de tratament radioterapeutic. Investitia se ridica la 6 milioane de euro, iar termenul de finalizare este 2024“, se arată într-o comunicare publică a Asociatiei Oncohelp.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole