Centrul de evaluare Covid-19 de la Stadionul CFR este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-14.00

Începând cu data de 01.03.2022 programul de funcționare al Centrului de evaluare COVID-19 din cadrul Sistemul Medical Modular de Izolare și Tratament (stadionul CFR-strada Nera, nr.2) va fi de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-14.00, informează reprezentanții Spitalului.

“Bolnavii infectați cu virusul SARS-Cov-2 se vor putea prezenta în acest centru fără bilet de trimitere, pe baza confirmării infecției printr-un test antigen rapid sau test NAAT/RT-PCR, identificat în platforma Corona Forms, pentru evaluarea stării de sănătate și pentru a primi tratament antiviral. Tratamentul antiviral este gratuit, în regim de spitalizare de zi, indiferent dacă bolnavul deține sau nu calitatea de asigurat medical. Numărul de telefon al Centru de Evaluare Covid-19: +40 771 049 855“, se arată într-un comunicat de presă.

La Ghiroda începe vaccinarea cu a treia doză

Din data de 28 septembrie începe administrarea celei de-a treia doze pentru persoanele care au cel puțin șase luni de la administrarea dozei doi. “Centrul de vaccinare din Ghiroda asigură…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole