Caz umanitar. Asociația care construiește #CasaIonel, distrusă într-un incendiu, pentru o familie cu 5 copii din satul Ionel, are nevoie de ajutor

Asociația Donăm Zâmbete are în construcție în satul Ionel o casă pentru o familie cu cinci copii care a rămas pe drumuri în urma unui incendiu. Voluntarii și-au propus să finalizeze construcția în acest an, însă au nevoie de ajutor, în special forță de muncă.

“Dacă cunoaște-ți mai o echipă, două, care are posibilitatea și bunăvoința ca voluntari să-și pună skilurile la treabă, într-un weekend, băieții de la SiniAndOvyConstructSRL, le-ar fi recunoscători pentru a face câte o rocadă”, este mesajul celor de la Asociația Donăm Zâmbete.

Asociația a promit proiectul în urmă cu un an

“După cum știți, ne-am ancorat anul trecut să construim o casă pentru o familie cu 5 copii din satul Ionel, comuna Otelec, care au rămas pe drumuri în urma unui incendiu la vechea locuință. Cu ajutorul unor prieteni, au găsit un loc unde să stea, au primit un pământ de la primărie și așa am început proiectul #CasaIonel”, spun reprezentanții Asociației.

Cei care doriți să susțineți proiectul o puteți face în conturile asociației sau prin implicare directă când e nevoie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole