Călin Dobra, PSD Lugoj: primarul Claudiu Buciu este un om toxic pentru oraș – lugojenii merită mult mai mult

Încetarea mandatului înainte de termen al primarului din Lugoj, Claudiu Buciu, deschide discuțiile despre alegeri anticipate. Procedural suntem încă departe de acest scenariu, dar nu este imposibil.

Posibilele alegeri de la Lugoj ar putea cădea însă ca o catastrofă peste fostul șef al CJ Timiș, Călin Dobra.

Proaspăt ales președinte al PSD Lugoj acesta ar trebui să candideze, iar posibilii adversari ar fi printre alții fostul deja primar Claudiu Buciu, de la ce partid nu se știe, dar nici varianta de independent nu este exclusă, primarul din Știuca, Vasile Bejera, numit șef interimar al PNL Lugoj sau/și șeful USR Lugoj, Erwin Floroni.

Fără un plan, ținut în continuare la colț de PSD Timiș pe coji de nucă combinate cu piuneze, cu o organizație formată peste noapte, deci incertă ca performanță electorală, fără echipă, și mărunțit non-stop de blenderul de partid ca un pătrunjel, bântuit și de fantoma moștenirii Boldea, șansele lui Călin Dobra la o redresare politică sunt de domeniul miracolului.

Acesta a comentat problemele primarului Claudiu Buciu pe care îl numește personaj toxic, însă nu anunță nicio intenție de viitor.

“Lugojul și lugojenii merită mult mai mult decât are de oferit acest personaj, care, va pleca de la conducerea orașului! Și-a făcut-o cu mâna lui, mințind în acte oficiale! A făcut-o pe parcursul acestui an, conștient și mânat de interese personale, fără să-i pese de oamenii care și-au pus încrederea în el! Știam că este un om toxic pentru oraș, dar recunosc că nu mi-am imaginat că atinge nivelul infracționalității.  Din păcate, una dintre repercusiunile acțiunilor stimabilului Buciu este că orașul rămâne blocat! Și va rămâne blocat pentru cine știe cât timp! Pentru că va ține cu dinții să distrugă tot. Asta va scrie în fila de istorie dedicată lui, cel mai slab primar pe care l-a avut acest oraș!“, a scris Călin Dobra pe Facebook.

Un lider își asumă o direcție, un ideal, o dorință, din prima, instinctual, important aspect pentru oile partidului, chiar dacă se dovedesc greșite, însă își asumă un drum.

Bălăbăneala pe trotuar e apanajul oamenilor care ies din birt amețiți, cu prea multe beri la bord, calea neabătută de la obiectivul propus este apanajul liderilor.

Dar cum să iei un drum, când nu știi ce vrei și te învârți într-o girație de aproape 2 ani?

Salvarea vine de la faptul că fostul primar Claudiu Buciu va contesta decizia de încetare a mandatului, iar atunci calea alegerilor anticipate nu se poate pune în practică. Dacă însă Claudiu Buciu nu va contesta decizia atunci se pot organiza alegeri anticipate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole