Bătăi la Timișoara – doi bărbați reținuți pentru loviri, distrugere și alte violențe

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție județean Timiș au reținut doi bărbați, de 32 și 35 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.     

La data de 30 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, au identificat doi bărbați, de 32 și 35 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, în data de 30 ianuarie, cei doi bărbați, în timp ce se aflau într-o societate comercială, situată pe strada Socrates din municipiul Timișoara, ar fi agresat fizic alți doi bărbați, de 32 și 61 de ani.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole