Banii în Facebook – salvarea politicienilor abandonați de electorat – cazurile Alin Nica și Cosmin Tabără

Șeful PNL Timiș, Alin Nica și viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, practic reprezentanții emblematici ai penelismul de astăzi, măcar prin funcțiile politice pe care le dețin, pompează la greu bani în Facebook.

Sponsorizările pe care cei doi le derulează chiar în aceste zile pe paginile publice de Facebook arată disperarea care i-a cuprins în lipsa performanțelor administrative proprii.

Șeful PNL Timiș, Alin Nica, se laudă pe Facebook cu un proiect al CJ Timiș început pe vremea când șef era Titu Bojin, reamenajarea Secției de Urologie de la Spitalul Județean, iar viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără cu stadionul Lego al lui Nicolae Robu, cu care lunile trecute se înjura tot pe Facebook.

Abandonați de cetățeni, datorită incompetenței de care dau dovadă, ba chiar și de electoratul propriu, cei doi încearcă în acest mod să-și acopere neputința pentru a mai păcăli puțin, mai ales în interiorul partidului. Nimic despre proiecte în județ, despre primari, despre devoltarea la nivelul UAT-urilor. doar pentru propriile persoane și propria imagine.

Rămași doar cu “licuricii politruci“ alături, cei care în lipsa unei meserii depind 100% de ceea ce poate da partidul, cei doi se agață ca “înecații“ de un fir de ață în speranța deșartă că își vor păstra funcțiile politice.

Surse din cadrul PNL Timiș au declarat pentru Buletin de Timișoara că zilele celor doi în fruntea PNL Timiș, respectiv PNL Timișoara sunt numărate, iar “vidanjarea“ va începe inevitabil, iar funcțiile administrative ocupate nu îi vor salva, acesta fiind și ultimul refugiu pe care se bazează și pe care îl flutură în fața celor naivi.

Un lucru rămâne cert. La Consiliul Județean, Alin Nica nu are niciun proiect propriu major în implementare după doi ani de mandat în care a pus pe masă doar de scandal, circ și abuzuri.

De dragul transparenței și a faptului că sunt plătiți din bani publici, cei doi ar trebui să-și publice chitanțele sponsorizărilor, să vadă și timișorenii cine le plătește promovarea pe Facebook și cu ce sume.

PNL Timiș a devenit astăzi un partid izolat pe scena politică locală și nefrecventabil, datorită caracterului liderilor săi.

Alin Nica ironic cu Sorin Grindeanu – “Bomboane de supt pentru cei care dezbat politică“ – asta crede șeful PNL Timiș, Alin Nica, despre declarația prim-vicepreședintelui PSD, Sorin Grindeanu, conform căruia social-democrații nu vor face parte dintr-un Guvern condus de Florin Cîțu

Florin Cîțu nu poate să mai fie premier într-un guvern cu PSD, a declarat, astăzi, prim-vicepreședintele social-democrat Sorin Grindeanu, după ședința Comitetului Politic Național al partidului. “Știți că noi am…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole