Aveți grijă să nu vă infectați. A donat sânge președintele CJ Timiș, comunistul Alin Nica

Eveniment inedit la CJ Timiș. Primul comunist al județului, conform colegilor de partid, șeful interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a donat sânge.

Ultimele întâmplări din filiala locală ne fac să atragem atenția autorităților sanitare că individul este extrem de infecțios din moment ce a ajuns să își execute peste 20 de colegi de partid care nu îi împărtășeau “viziunile” sau mai bine spus vedeniile, iar pe alții îi elimină de pe grupuri interne de comunicare sau din forurile statutare ale partidului.

Ne exprimăm îngrijorarea că sistemul sanitar din Timiș, greu încercat din cauza coronavirusului mai ales pe zona de ATI, s-ar putea confrunta cu o explozie a cazurilor de îmbolnăviri mai ales de natură neurologică. 

“Astăzi, alături de 30 de colegi din Consiliul Județean Timiș am donat sânge chiar la sediul instituției unde am fost tratați cu cea mai mare grijă de unitatea mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara”, a mai apucat să spună Alin Nica după această experiență.

Intenția, altfel lăudabilă dacă ar veni din partea unui om de bine, este o jalnică manevră de spălare a imaginii șefului interimar al PNL Timiș, care arată ca rufele colorate după o tură la 90 de grade, pusă la cale de indivizi cu idei puține și alea învechite.

În ultima perioadă, Alin Nica a evitat să se pronunțe pe “cartofii fierbinți” pe care îi are în PNL Timiș, alegerile municipale de la Timișoara și Lugoj, și posibilă amânare a alegrilor județene.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole