Asociația Elevilor din Timiș susține încheierea conflictului dintre profesori și directorul de la Liceul Tehnologic Azur

Asociația Elevilor din Timiș susține încheierea conflictului dintre profesori și director printr-o anchetă corectă realizată de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș care să pună capăt unui conflict care pune în pericol accesul elevilor de la Liceul Tehnologic Azur la educație.

“Zilele trecute au apărut în presă anumite acuzații ale colectivului de profesori de la Liceul Tehnologic Azur în care erau prezentate abuzurile doamnei directoare, care este acuzată că a organizat un parastas în incinta liceului și multe altele.  Asociația Elevilor din Timiș rămâne imparțială în aceste acuzări solicitând comisiei Inspectoratului Școlar Județean Timiș, care anchetează aceste reclamații, să desfășoare o anchetă corectă, cinstită iar dacă se găsesc anumite abuzuri cel responsabil să suporte consecințele acțiunilor. Din anumite surse, am aflat că au existat inițiative ale colectivului de elevi ai Liceului Tehnologic Azur care avantajează una dintre părțile implicate în acest conflict de aceea cerem atât doamnei directoare cât și colectivului de profesori să nu se folosească ca „armă”  de elevi pentru a înclina balanța în avantajul unora. Mișcarea de reprezentarea a elevilor trebuie să rămână independentă!  Privim cu îngrijorare cum acest conflict crește prăpastia dintre director și profesori de aceea credem că ambele părți trebuie să realizeze că elevii sunt cei care suportă consecințele acestui conflict, iar prin dialog și înțelegere să repare greșelile făcute în trecut unii față de alții așteptând rezultatele anchetei realizate de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș. Asociația Elevilor din Timiș va verifica modul în care Inspectoratul Școlar Județean Timiș alege să acționeze în acest caz, de aceea punem accent pe implicarea și corectitudinea ISJ-ului, se arată într-un comunicat de presă semnat de președintele AETM“, Natanael Iriciuc.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole