Aproape 6.200 de copii, înscriși în clasa pregătitoare – a fost suplimentat numărul de clase

Prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare s-a terminat. În Timiș au fost ocupate 6.192 dintre cele 6.389 de locuri disponibile. A fost suplimentat numărul de clase pregătitoare atât la nivelul județului Timiș, cât și în Timișoara.

Astfel, Inspectoratul Școlar Timiș transmite că la nivelul județului, s-a suplimentat numărul de clase pregătitoare cu 27, cu 675 de locuri. Din care 16 sunt în plus în Timișoara, 3 la Lugoj și câte una în Sânnicolau Mare, Dumbrăvița, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Sânandrei, Sânmihaiu Român, Remetea Mare și Parța.

La Timișoara, s-a suplimentat numărul de clase pregătitoare: Școala Gimnazială nr. 24 – 4 clase; Școala Gimnazială nr. 30 – 4 clase; Liceul Teoretic „Grigore Moisil” – 2 clase; Școala Gimnazială nr. 19 – 2 clase; Liceul Tehnologic Electrotimiș/Școala nr. 20 – 2 clase; Colegiul Național Bănățean, – 1 clasă și Școala Gimnazială nr. 25 – 1 clasă.

Pentru părinții care nu au reușit să își înscrie copiii în prima etapă, va mai urma și o a doua etapă de înscriere în învățământul primar, care se va desfășura în perioada 31 mai – 7 iunie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole