Alin Nica s-a dat cu mașinuțele la Muzeul Satului. Preinaugurarea Târgului de Crăciun al CJ Timiș, un eșec grandios. Aleile au fost pustii

Conducând administrația cu ZERO proiecte proprii, șeful CJ Timiș, Alin Nica, având în lucru după un an de mandat doar proiectele PSDobra, nu a avut “nimica” mai bun de făcut decât să organizeze, ieri seară, după ora 18:00, o preinaugurare a Târgului de Crăciun, amenajat de CJ Timiș la Muzeul Satului Bănățean.

Prima constatare ar fi că deși conducătorii de instituții s-au schimbat practicile mult blamate din opoziție sunt continuate fără rușine.

Așa se face că în oraș sunt, din nou, două Târguri de Crăciun, organizate pe bani publici, unul al Primăriei, altul al Consiliului Județean. S-a schimbat doar locația celor de la “județ”, nu mai este la Bastion, ci la Muzeul Satului.

A doua remarcă ar fi că marea preinaugurare a fost un eșec cu spume, iar lumea a lipsit cu desăvârșire, aleile fiind goale. Rămâne de văzut dacă la concertele anunțate pentru perioada viitoare, timișorenii vor avea mai mult avânt, sau poate “băieții de pe sate” vor aduce public cu autobuzele, doar să îi facă pe plac șăfului și să justifice cheltuirea banilor.

A treia constatate este că Alin Nica a fost ignorat în demersul lui până și de propriul anturaj, atât administrativ, cât și politic. De la eveniment au lipsit atât vicepreședinții instituției și administratorul public, cât și consilierii președintelui, consilierii județeni sau membri de partid. Nici măcar directorul Muzeului nu s-a sinchisit de marele Târg al liberalilor.

Șeful CJ Timiș a fost însoțit doar de un colaborator apropiat al primarului din Sânnicolau Mare și de o mână de ziariști, majoritatea convinși să participe de diverse persoane, după telefoane insistente.

Timișul la nivel european! Nu uitați. Acesta a fost sloganul de campanie.

Buletin de Timișoara documentează următoarea anchetă care va fi publicată în curând tocmai în județul Constanța și de aceea mulțumim colegilor jurnaliști pentru informațiile de la fața locului și pentru fotografii.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole