Alin Nica făcut praf – personaj toxic sau băiat de pe sate – printre etichete puse de comentatorii din online

Timișorenii nu au digerat prea bine scandalul de la PNL Timișoara, dar nici tot ceea ce s-a întâmplat după acel incident.

Unul dintre cei identificați ca vinovat de situația creată este Alin Nica, președintele interimar al PNL Timiș, care împreună cu conducerea județeană a PNL, este pus la zid pe rețelele sociale de către simpatizanți, votanți, membri PNL sau de către simpli spectatori.

“Niște băieți de pe sate vor să pună mâna cu japca pe cea mai reprezentativă organizație a PNL din Timiș”, este verdictul brutal pus de un comentator, cu referire la conducerea județeană a PNL Timiș.

Un alt comentariu a fost postat de un cetățean care spune că nu cunoaște personajele implicate, dar…

“Nu cunosc niciun personaj implicat, dar Nica ăla pare foarte toxic pentru voi toți! Scăpați de el”, este îndemnul adresat liberalilor.

O serie de comentarii se referă la lipsa de respect arătată liberalilor participanți la ședința de alegeri de sâmbătă, care s-a lăsat cu scandal.

“Fiecare participant la alegerile de sâmbătă s-a simțit jignit de către conducerea județeană și faptul că se continuă acest abuz nu face decât să încurajeze la o imagine greșită față de membrii corecți al acestui partid”.

“Nu e corect sa fim umiliți pentru că ne-am cerut dreptul nostru de a vota. Pentru acest partid se muncește serios și nu meritam asemenea tratament! ”.

“…nu inteleg de ce ei cred ca pot sa păcălească pe cineva prin cuvintele lor ? Cam limitați pentru niste oameni in functii importante… ”.

“Dacă ar fi fost celălat candidat cel ales de membrii din sală atunci cu siguranță i-ar fi denumit poate cei mai buni. Însă, aceștia nu-și pot accepta înfrângerea și recurg la astfel de apelative. Iar prin “un grup de oameni adunați intr-o sală” in primul rând ca se aflau și ei și in al doilea rând continuă cu jignirile la adresa membrilor. Inacceptabil”, scrie o doamnă.

“Dacă cei ce au pierdut ÎN URMA VOTULUI de sâmbătă, recurg la astfel de insulte la adresa celor din sală cum se pot prezenta prin a fi demni de a câștiga acele alegeri? ”.

“Cei din organizare fac asemenea afirmatii doar ca sa inducă în eroare opinia publică și să ascundă sub preș MIZERIA facuta de ei , alegerile au continuat contextual legal/statutar”.

“Adevarul este intotdeauna simplu si clar…Colegii nostri nu vor sa-l recunoască că sa nu-si spulbere iluziile…Aroganta si incompetenta se plătesc! ”.

“Au votat doar membrii care erau pe convocator, cu toate ca 160 de membri PNL cu cotizația la zi și cu drept de vot, nu am putut vota…Nu am putut vota( dar asta si-au dorit de fapt) si tot ei nu sunt multumiți, este comentariu unei alte liberale”, se plânge o doamnă care se pare a participat la ședința de alegeri.

Este taxată și lipsa de colegialitate în recunoașterea meritelor membrilor

“Din păcate, cei din organizația județeană au uitat, cum au ajuns pe funcțiile pe care sunt acum, prin munca și sprijinul organizației de tineret! Adevărul va triumfa neîncetat! Rușinos modul în care nu pot accepta înfrângerea, mai profund fiind maniera prin care au încercat să fraudeze aceste alegeri”, este unul dintre comentarii.

“”Un grup de oameni adunați într-o sală ” , sunt aceiași oameni care și-au rupt mașinile cărând colegi și materiale în campanie, ca voi să ajungeti acolo sus, de unde puteți să faceți „strategii“, scrie indignat un alt liberal.

Concluzia pare clară

“Dorinta mebrilor de partid a fost exprimata in 03.07.2021, data de la care avem un nou BPL“, susține un alt membru PNL în comentariul său.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole