Accident pe A1 între Lugoj și Timișoara. O femeie a rămas încarcerată

Accident între o mașină și semi-remorcă unui TIR, în această după amiază, pe A1, sensul de mers Lugoj – Timișoara, în urma căruia o femeie a rămas încarcerată.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara și Punctului de lucru Topolovățu Mare, cu o autospecială de descarcerare, o autospeciala de lucru cu apă și spumă, 2 echipaje SMURD, 1 echipaj SAJ și 10 militari.

„Coliziunea a avut loc intre 1 autoturism si semi-remorca unui tir. In accident au fost implicate 5 persoane adulte. La sosirea salvatorilor la fata locului, s-a constatat că o persoana de sex feminin era încarcerată. S au efectuat manevre pentru extragerea femeii care ulterior, a fost predată echipajelor medicale in vederea transportului la spital. Pentru trei persoane, doi bărbați și o femeie, pasageri în autoturism, care erau conștiente, cooperante s-a realizat monitorizarea medicală, la fața locului, de către echipajele de urgență. In urma evaluării medicale, s-a dispus transportul celor trei la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate”, transmite ISU Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole