Timiș: accident grav pe autostrada A6 – un șofer aflat în stare de inconștiență a fost dus cu elicopterul SMURD la spital

Pompierii au fost solicitați, la ora 08:19, prin apel la 112, să intervină la un accident rutier produs pe autostrada A6, nodul de urcare pe A1.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Lugoj cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD tip B. În sprijin intervine o ambulanță S.A.J. cu medic și Elicopterul SMURD CS.

După sosirea echipajelor de intervenție s-a constatat că în accident a fost implicat un autoturism, în care se afla doar șoferul. În urma impactului, victima a rămas încarcerată (bărbat), în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale. Victima a fost preluată de către elicopterul SMURD, pentru a fi transportată la spital”, transmite ISU Timiș.

Traficul pe autostrada A6 conexiune cu autostrada A1, sensul către Margina/Deva, este blocat, în urma unui accident grav. Un conducător auto a lovit parapetul marginal pe breteaua de coborâre cu A6. Se estimează deschiderea completa a circulației în jurul orei 11”, transmite DRDP Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole