Academia Mămicilor Timișoara: 53 de copii, încă, mai au nevoie de sprijinul nostru!

“Mai avem foarte puțin pentru a ajunge, cu pantofi călduroși, la toți cei 200 de copii incluși în campania AMT „Pantofi călduroși pentru zile friguroase”“, spun voluntarele AMT.

“La doar 2 zile distanță de la ultimul apel, au ajuns, în contul AMT, donații care acoperă suma necesară pentru, încă, o parte din copiii care au nevoie de o pereche de pantofi călduroși. S-au strâns 73%, de la începutul campaniei  până acum, din fondurile necesare, astfel că, 147 de copii vor avea pantofi călduroși pentru iarnă! În perioada următoare începem achiziționarea și distribuirea pantofilor către copii, cu speranța ca până la finalul lunii noiembrie vom reuși să ajungem la toți copiii. Campania de strângere de fonduri continuă până în 15 noiembrie“, precizează AMT într-un comunicat de presă.

Societatea Drumuri Municipale Timișoara angajează

Societatea Drumuri Municipale Timișoara S.A. angajează: Laborant încercări fizio-mecanice pentru lucrări drumuri; Șef formație (pentru lucrări amenajare, întreținere și reparații drumuri); Arhivar; Sudor; Strungar; Mecanici utilaj pentru: repartizator asfalt, cilindru…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole