A fost finalizat studiul de fezabilitate al noului stadion Dan Păltinișanu – nu se știe cât va costa sau de unde vin banii pentru execuția lucrărilor

Consiliului Județean Timiș, a anunțat prin vocea de cântăreț ratat a șeful instituției, Alin “Țăranul“ Nica, că a fost finalizat studiul de fezabilitate al noului stadion Dan Păltinișanu.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a lui Alin din Dudești, fără însă a preciza care sunt indicatorii din studiu, costul investiției, capacitatea sau de unde ar putea veni banii pentru un asemenea obiectiv, având în vedere că momentan nu există o sursă de finanțare.

Am primit documentația aferentă studiului de fezabilitate pentru viitorul stadion care va fi construit în locul arenei „Dan Păltinișanu”! Urmează obținerea avizelor, de aceea, având în vedere importanța investiției, fac un apel pentru tratarea acestora în regim de urgență. La Consiliul Județean susținem urgentarea avizelor care depind de noi sau de instituțiile aflate în subordinea noastră și de aceea îmi doresc ca și celelalte instituții să facă același lucru, să nu lăsăm birocrația să afecteze un obiectiv atât de așteptat în comunitate“, a scris “Țăranul“ din Dudești pe Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole