Accident cu trei morți pe autostrada Timișoara- Nădlac

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 Timișoara-Nădlac, la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, județul Arad, la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară, un autoturism a intrat în spatele unui TIR.

În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care 3 au decedat, iar una a primit îngrijiri medicale, fiind transportată către spital.

„Din cercetări a reieşit că un bărbat de 26 de ani, din Brăila, care conducea un autoturism pe autostrada A1 a intrat în coliziune cu semiremorca unui ansamblu rutier care se afla în mişcare pe acelaşi sens de mers. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi a doi pasageri de sex feminin de 22 şi 29 de ani, din Brăila şi Tulcea. De asemenea, al patrulea pasager din autoturism, un bărbat de 29 de ani din Brăila, a fost transportat în stare gravă la spital”, a transmis IPJ Arad.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

113 amenzi pentru lipsa măștii de protecție

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat o nouă acțiune de verificare a celor care nu poartă masca de protecție și cei…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole