Timiș: un șofer prins la volan în Giera cu alcoolemie de 1.09 mg/l – nu avea nici permis, iar mașina era neînmatriculată având numere false – bărbatul a fost reținut 24 de ore

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii orașului Deta, au reținut un bărbat, în vârstă de 34 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni rutiere.

În fapt, la data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 18:50, polițiștii orașului Deta, în colaborare cu polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Deta, au oprit pentru control în localitatea Giera, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 34 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, autoturismul fiind neînmatriculat, având numere false. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, a precizat Poliția Timiș.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole