VEST: percheziții în comuna Vermeș unde Ion Țiriac deține un domeniu de vânătoare – au fost ridicate două arme deținute ilegal, două lanterne, 18 cartușe și o cameră de supraveghere – un bărbat arestat

Miercuri, 28 august, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul unor polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Ordine Publică și Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, au pus în executare două mandate de percheziție în localitatea Izgar, comuna Vermeș, în cadrul unui dosar penal.

În urma perchezițiilor au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2 arme de vânătoare deținute ilegal, 2 lanterne, 18 bucăți cartușe, 1 cameră de supraveghere. În urma verificărilor specifice, a rezultat faptul că una dintre armele confiscate figura ca fiind furată din anul 2013. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița“, a transmis Poliția Caraș.

De asemenea, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 44 de ani, din Izgar.

Reamintim, că CJ Timiș modernizează în zonă DJ 585 limită jud. Caraș-Severin – Vișag, drum care va asigura un acces mai facil pentru Ion Țiriac, la domeniul său de vânătoare de la Vermeș prin Vișag, așa cum puteți aici AICI.

Investiția se ridică la circa 4.5 milioane de lei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole