Timișoara: un șofer a provocat un accident pe strada Ovidiu Balea – nu avea permis, mașina era neînmatriculată și era și beat cu o alcoolemie de 1.17 mg/l

La data de 20 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni rutiere.

În fapt, la data de 20 iulie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Locotenent Ovidiu Balea din municipiu ar fi avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat în vârstă de 39 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, a rezultat faptul că autoturismul figurează ca fiind neînmatriculat, având numere false de înmatriculare. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, a transmis IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, precum și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole